دانشجوی دکترا مهندسی مکانیک از دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
تدریس در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی از سال 1400 تا الان
بیش از یک سال همکاری با مجموعه استادبانک
تدریس در دانشگاه فنی و حرفه ای انقلاب تهران به مدت 2 ترم
ویدیو معرفی
درباره استاد
در تدریس همواره پیش از این که مطالب را به یادگیرنده انتقال کرد، باید پیش زمینه فکری آن را ایجاد کرد. به عنوان مثال وقتی انسان بخواهد درختی را بکارد یا ساختمانی را بنا کند، ابتدا باید پی ریزی و عملیات های پیش از عمل اصلی را انجام دهد. از جمله راهکارهایی که می توان استفاده کرد مانند پرسیدن سوالات ساده از داشته های فکری و ذهنی دانش آموز یا دانشجو، صحبتی کوتاه در مورد کلیتی از مطالبی که قرار است یاد گرفته شود و ایجاد حس کنجکاوی علمی با آوردن مثال هایی که قرار است بعد از یادگیری مطالب ان درس یا موضوع به آن برسد.
سپس به آموزش مطالب علمی کرده و مطالب را مطابق شخصیت و توان فکری یادگیرنده منتقل می کنیم. در آموزش هم باید مطالب به صورت ساده، کامل و جزیی باشد تا نقطه ابهامی برای ایشان ایجاد نشود و با اعمال یک جو مناسب علمی، تمام ابهاماتی هم که شکل خواهد گرفت بدون هیچ مشکلی بیان شود و از طرف مدرس توضیح کامل داده شود.
من از کودکی عاشق درس ریاضی بودم و از اونجایی که به قول اولر، ریاضیدان سوئیسی، مکانیک بهشت ریاضیاته، رشته مکانیک رو تا مقطع دکتری ادامه دادم. از سال 87 تدریس در دانشگاه رو شروع کردم و هیچ کاری برای من لذتبخشتر از از معلمی نیست.